15 Mayıs 2012 Salı

MİLAS ZEYTİNYAĞINA ULUSLARARASI ÖDÜL

Değerli  Zeytinci dostlar,

Milas'taki soğuk sıkım butik tesisisimde  Memecik zeytininden ürettiğim zeytinyağımız, Belçika-Brüksel Merkezli " International Taste & Quality Institute(ITQ) tarafından "Bir Altın Madalya" ile ödüllendirildi.
Aşağıda konu ile ilgili trafıma gelen yazı ve ekde değerlendirme  sonuçlarını bulacaksınız
Aynı değerlendirme içersinde : Taylıeli, Edremit; Komili Sızma,Ayvalık ve Öz-Em Zeytinyağları, Gömeç de altın madalya ile ödüllendirilmişlerdir. Kendi adıma  bu değerli üreticileride kutluyorum.
Bu tür yarışmalara katılıp değerlendirmelerden geçerek Türk Zeytinyağının dünyada tanıtımını çok önemli olduğunu belirtmek ister ve darısı diğer üretici dostların başına diyorum.
Saygı ve Sevgilerimle,
Osman Menteşe
Üretici-Milas

***

Dear Mr Mentese, We are particularly honored to send you the results of the Evaluation for the olive oil you submitted to the Jury of the International Taste & Quality Institute (iTQi).Attached, you will find a PDF file with the Evaluation Graph. We warmly congratulate you for your achievement. Your company and your team should be particularly proud to market products that are so valued for their superior taste. In a few days, you will receive the information about the marketing tools available and the free access to the label graphic files. * * * * We have the great pleasure to invite you to the Superior Taste Award Ceremony that will be held on Thursday May 31, 2012 from 6 pm to 9 pm at the Cercle Royal Gaulois, 5 rue de la Loi, 1000 Brussels (see attachment). May we kindly ask you to confirm your presence via email at ceremony@itqi.com. If you require accommodation, we have obtained a special rate at the Radisson Blu Royal Hotel Brussels (5 stars), 47 Rue du Fossé aux Loups, 1000 Brussels. You can book your accommodation online by clicking Radisson Blu Royal Hotel Brussels. Enter your dates and click on 'More search options'. Then put the promotional code ITQI12  in order to benefit from our negotiated rates. After Sunday 15th of May 2012, the hotel cannot guarantee either room availability or prices. For any questions regarding your reservation please contact Mister Charles Moussoux, Meetings & Events Sales Supervisor at the Radisson Blu Royal hotel, Charles.Moussoux@RadissonBLU.com, Tel: +32 2 227 30 30. Do not hesitate to contact us if you need any assistance in your travel arrangements.   In case you are unable to attend the Ceremony, the Certificate(s) and medal will be sent in early June by post. Tasteful regards, Christian De BauwManaging Partner International Taste & Quality Institute - iTQiConsumer Food & Drink tested by a jury of Chefs & SommeliersTel: + 32(0)2 372 34 22www.itqi.com

2 yorum:

ALVEGARİ dedi ki...

Osman Menteşe, milas'ta zeytin ve zeytinyağı üretimini bilimsel yöntemlerle yapan, ulusal ve uluslararası etkinliklere katılarak bilgi ve görgüsünü arttıran, Milas'ın memecik zeytinyağını en iyi şekilde tanıtan değerli bir üreticidir. Her zeytincinin ondan öğreneceği çok şey var! Aldığı ödüllerle Milas'ın tanıtımına da katkıda bulunuyor. Kendisini kutluyorum.

Dr. Cem dedi ki...

Osman Menteş Beyi kutluyorum.
Çünkü o, zeytine, işine saygılı bir kimse. Zeytin, sadece bitki değil, insanlık tarihinin mitlerinden olan bir bitki. Hele coğrafyamızın en tipik mitolojik ağacı. Bu ağacın suyu, yaşama yaşam katan bir sudur. Osman Menteş Bey, bunu bilen ve onu değerlendiren önemli bir kişi. Ama Osman Bey'in çabası tekil kalmamalı. Milas'a yayılmalı, çoğullaşmalı. O zaman Milas "zeytin" , zeytin de "Milas" olur...
Prof. Dr. T. Ayhan ÇIKIN